HES + ALL THINGS LIVE

Musikkselskapet HES blir en del av All Things Live!


Partnerskapet vil gi HES muskler til å videreutvikle selskapets mange eksisterende festivaler og nye prosjekter, samt styrke All Things Lives tilstedeværelse i det norske festivalmarkedet.

HES er et musikkselskap med solid kompetanse innen festivaldrift, og gir All Things Live nok et solid ben å stå på i det norske livemarkedet. Selskapet tilbyr nå både artistbooking, PR og markedsføring, eventer, humor og festivaler via de konsoliderte selskapene Stageway, Komon Stageway, Latter, Stand Up Norge og HES.
«Vi gleder oss til å samarbeide med All Things Live fremover, og ser frem til å jobbe tett med en av Europas mest respekterte liveunderholdningsaktører om å bygge selskapet vårt videre. Sammen skal vi sørge for flere store opplevelser for publikum i årene fremover. I løpet av våre tretten år som selskap, har HES arrangert over 50 festivaler, og promotert mange av Skandinavias største og beste artister. Vi ser frem til å fortsette dette arbeidet, med en enda sterkere organisasjon i ryggen», sier daglig leder i HES, Hans Petter Haaland.

Daglig leder Hans Petter Haaland, markedssjef Erle Strøm og selskapets øvrige ansatte, blir med selskapet videre, og ingen av HES’ eksisterende kontakter eller kundeforhold vil bli påvirket av transaksjonen. Selskapets eiere blir nå partnere og medeiere i All Things Live.
«HES har bygget en sterk virksomhet med stort vekstpotensial og unik kompetanse innen festivaldrift. Siden 2010 har selskapet utviklet flere suksessrike festivaler, som har gledet mange tusen mennesker rundt om i landet. Vi ønsker HES hjertelig velkommen til All Things Live i Norge og sikter på å utvikle selskapet og sikre den positive utviklingen i årene fremover», sier Gry Mølleskog, CEO i All Things Live Group.
Partene har besluttet å ikke offentliggjøre kjøpesummen.


Tilleggsinformasjon
Hans Petter Haaland, HES +47 977 39 697 / hp@hes.no
Gry Mølleskog, All Things Live Group
+47 900 17 886 / gry.molleskog@allthingslive.com


 
 

HES
HES ble grunnlagt i 2010 og er i dag en av landets største festivalarrangører. Selskapet har et stort regionalt nettverk, som til sammen dekker alle aspekter av festivaldrift- og gjennomføring. HES arrangerer musikkfestivalene Verket, Drøbakfestivalen, Hvalstrandfestivalen, Sarpsborgfestivalen, Lillehammer Live og Haikjeften, i tillegg til kulturscenen Verket Scene. Til sammen har disse en kapasitet på mer enn 40 000 besøkende hvert år. I tillegg promoterer og markedsfører HES noen av Skandinavias største og beste artister.
www.hes.no

 
 


All Things Live Group
All Things Live ble stiftet i desember 2018 etter at Waterland Private Equity kjøpte opp en rekke ledende Nordiske underholdningsselskap i Danmark, Norge og Sverige. Partnerskapet har siden den gang ekspandert til Finland, Belgia, Italia og Nederland.
All Things Live har nærmere 200 ansatte og dekker hele spekteret fra lokale norske artister, svenske musikkprodusenter og danske stand-up-eventer, til stadionkonserter med internasjonale stjerner som Bieber, The Rolling Stones, Rammstein, Green Day og Eminem.
All Things Live representerer over 500 lokale artister med eksklusive avtaler, promoterer nesten 8300 lokale- og internasjonale eventer med mer enn 2,1 millioner solgte billetter hvert år, og fortsetter å styrke sin portefølje av partnerskap med store bedrifter.
www.allthingslive.com